top of page

Не журись – поДЖУРись!

Сьогодні, 31 січня, у школі серед 5-10 класів пройшов черговий етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Метою гри є військово-спортивне і національно-патріотичне виховання української молоді на основі традицій українського козацтва.

Програма змагання складається із залікових випробувань, які виконуються протягом року (кожного місяця по одному заліку): «Впоряд», «Перетягування линви», «Туристсько-спортивна смуга перешкод», «Стрільба», «Рятівник», «Лава на лаву», "Інтелектуальна гра-вікторина «Відун», змагання «Пластун», «Бівак», творчо-мистецький звіт «Ватра».

У жовтні на базі кожного з 5-10 класів були сформовані рої, обрані ройові. Діти отримали залікові книжечки з етапами змагання на рік.

А ось сьогодні – черговий залік – інтелектуальна гра-вікторина «Відун». Це інтелектуальні змагання із знань історії України, з історії Збройних Сил України та історії козацтва.

Члени шкільної команди підіб’ють підсумки, хто ж став кращим знавцем історії, а поки що бажаємо роям успіху! За волю, за долю, за славу України! Вперед!


 

33 перегляди0 коментарів
bottom of page